Home / Echipa VibeOn

Echipa VibeOn

cristina

Cristina Chelba

Instructor Aerobic

Cristina este pasionată de oameni. Face sport de mică – a început cu gimnastică și a continuat cu dans. A predat street dance vreme de câțiva ani. A descoperit aerobicul în adolescență si s-a îndrăgostit instantaneu. A primit acreditare în acest domeniu în 2016. “Bucuria, zâmbetul și motivația sunt elemente centrale în orice activitate sportivă”.

raluca preda

Raluca Preda

Instructor Aerobic

Raluca și-a început cariera sportivă la vârsta de 4 ani cu gimnastică, a continuat cu balet, dans contemporan și street dance.  Acum doi ani și jumătate a descoperit că își dorește să transmită aceste vibe-uri, așa că a urmat cursul de baza instructor aerobic și s-a apucat de treabă. “Cred că nu există limite, decât cele pe care ni le impunem, mai ales în ceea ce privește sportul – pe asta mă bazez când concep orele.

Andreea Arsine

Instructor Kangoo Jumps

Andreea practică atletism de performanță de la vârsta de 8 ani, iar în 2009 a descoperit și Kangoo Jumps. I s-a părut distractiv și solicitant așa că a devenit instructor acreditat și a început să predea. Este o învingătoare și o perfecționistă în tot ceea ce face. “Îmi place să lucrez cu oamenii. Îmi place să văd cum, alături de mine, aceștia reușesc să își schimbe viața cu ajutorul sportului.”