VibeOn Fitness Club

VibeOn Fitness Club s-a înființat din dorința de a vă oferi vouă, celor pasionați de mișcare, posibilitatea de a descoperi, cunoaște și adopta Fitness-ul, ca stil de viață. Totodată, acesta ne oferă nouă, instructorilor, posibilitatea de a împărtăși pasiunea pentru sport și câte ceva din personalitatea noastră.

Energie, dinamism, vitalitate, motivație, perseverență, evoluție, comunicare, zâmbete – veți găsi câte puțin din fiecare dacă alegeți să petreceți câteva ore din săptămâna alături de noi.
La VibeOn vă va întâmpina o echipă tânără, optimistă, și în continuă dezvoltare, al cărei singur obiectiv este să ofere o experiență, nu doar sport.

Our vibe, your story!

Cine suntem și ce înseamnă VibeOn Fitness Club?

VIBE

Venim din lumea dansului cu beat-uri, multă energie și dependență de mișcare.

ON

Cea mai mare bucurie pe care o avem este atunci când reușim să construim VIBE-ul, alături de oamenii care vor să iasă din zona lor de comfort. Și nu ne oprim la a face asta o singură dată ci de fiecare dată.

FITNESS

Ne simțim bine alături de oameni care au sau care își doresc un stil de viață sănătos, care vor să evolueze și să-și testeze limitele.

CLUB

Credem că munca în echipă este cea mai productivă, dar și cea mai distractivă, de aceea concepem și predăm mai ales clase de group fitness.